The best bookmaker bet365

Menu

Ledig stilling


Svalbard Snøscooterutleie AS har ledige stillinger:
SNØSCOOTERMEKANIKER til sesongen 2018/2019

OPPGAVER
- Reparasjon, vedlikehold og service av snøscooter.
- Fordel med god erfaring innen feilsøking og diagnose

EGENSKAPER
- Selvstendig
- God samarbeidsevne
- Ansvarsbevisst
- Positiv

KVALIFIKASJONER
- Erfaring innen snøscooter
- Maskinførerbevis er en fordel
- Fagbrev innen mekanisk fag

VI TILBYR
- Et godt arbeidsmiljø
- Behjelpelig med bolig
- Svalbardskatt
- Gode turmuligheter i arktisk miljø

Tiltredelse: Etter avtale


KONTAKT
- Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Tel: 91863553, 91911291


Om arbeidsgiveren
Svalbard Adventure Group AS er et konsern bestående av de heleide datterselskapene Svalbard Snøscooterutleie AS og Svalbard Adventure Group Drift AS. Svalbard Adventure Group Drift AS består av avdelingene Huset, Svalbar Pub, Svalbard Hotell, Svalbard Booking (salgsavdeling og turproduksjon). Svalbard Adventure Group er Svalbards raskest voksende reiselivsbedrift og turoperatør med forretningskontor i Longyearbyen.

Svalbard Snøscooterutleie AS har i dag en stor utleiepark av snøscootere på Svalbard med over 100 utleiescootere, og er en av de med størst dagsturprogram av snøscootersafari. Svalbard Snøscooterutleie AS driver i dag med salg av snøscootere, biler, ATV og utstyr, guidede turer med erfarne guider, samt utleie av biler, snøscootere og utstyr. Forretningen har agenturet for Ski-doo, Lynx, Arctic Cat og Suzuki på Svalbard.

(annonse)

back to top

Best bookmaker bet365 Bonus